21 Kasım 2021 Pazar

Şanlıurfa Psikolog Fiyatları Ne Kadar? | 2021

Şanlıurfa psikolog fiyatları ve Şanlıurfa’da psikolog desteği hakkında bilgi almak istiyorsanız öncelikle hangi konuda destek almak istediğinizi bilmelisiniz. Bireysel danışmanlık, evlilik ve çift terapisi, çocuk ve ergen sorunları hakkında danışmanlık hizmeti alabilirsiniz. Şanlıurfa psikolog desteği arayan kişi kaç yaşında ve daha önce bir uzman desteği almış mı? Size iletilen sorular size yardım edebilecek psikoloğun uzmanlık alanı hakkında size bilgi verebilir ve size yardım etmesini kolaylaştıracaktır. Genellikle bireyler son çare olarak bir uzman yardımına başvururlar. Aslında ruh halimizin bu kadar yıpranmasına müsaade etmeden düzenli olarak bir psikologdan yardım almanızı öneririz.



Şanlıurfa Psikolog

Şanlıurfa’da psikologlar bireylerin sosyal yaşamlarındaki sorunları ve zihinsel sağlık sorunlarını ile etkili biçimde başa çıkabilmelerine yardımcı olmayı hedefleyen uzmanlardır. Bireylerin stresli durumların üstesinden gelebilmesi, bağımlılıklardan kurtulması ve yaşamda karşılaştıkları zorluklarla baş edebilmeleri adına destek olurlar. Bireylerin neler hissettiği nasıl düşündüğü, ve nasıl davrandığı hakkında detaylı çalışmalar yaparlar. Düşüncelerinde meydana gelen bozukluklardan kurtulmalarına destek olur. Bu şekilde doğru olan düşünceden yola çıkan doğru duygu ve davranışlara ulaşımı kolaylaştırırlar.
Şanlıurfa’da psikologlar bireylerin hayatlarını iyileştirmeyi amaçlayan çeşitli yöntemleri kullanırlar. Danışanın problemini çözmek için en sağlıklı yöntemi belirlemek, kişinin yapısına ve seçimlerine uygun olan en doğru yaklaşıma karar vermeye çalışır. Günümüzde en yaygın ve en etkili olan BDT (Bilişsel Davranışçı Terapi) yöntemi merkezimizde aktif olarak tercih edilmektedir.



Şanlıurfa’da Psikolog Fiyatları Ne Kadar?

Şanlıurfa psikolog seans fiyatları 200 TL ile 500 TL arasında farklılık göstermektedir. 60 dakikalık seans süresi için merkezimizde uygulanan fiyatları öğrenmek için telefon numaramızdan bizimle iletişim kurabilirsiniz . Danışmanlık fiyatları bu biçimde belirlense bile asıl önemli olan hizmet alacağınız uzmanın deneyimi, eğitimi ve bu meslekteki başarılarıdır. Şanlıurfa psikolog fiyatları uygun olmakla birlikte yaşadığınız şehre bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

Toplum ruh sağlığı merkezleri özel sektörde faaliyet gösteren bir psikoloğa göre daha uygun fiyatlarla danışmanlık hizmetleri sağlamaktadırlar. Fakat gerek görüşme süresinin kısalığı gerekse gün içerisinde yoğun bir talebin oluşmasından dolayı yeterli düzeyde ve kalitede hizmet almak zorlaşabilmektedir. Bu konu hakkında daha fazla çalışmanın yapılması ve ruh sağlığı merkezlerinin sayısının arttırılması elzemdir. Ancak bizler Şanlıurfa’da bulunan merkezimizde çalışan başta Psikolog Faruk CESUR ile birlikte danışanlarımızın problemlerine karşı nitelikli çalışmalar sürdürmekteyiz.

Şanlıurfa Psikolog Randevusu Al

Yapılan araştırmalara bakıldığında psikologlardan geçmişte psikolojik destek alan insanların psikolojik destek almayan insanlara göre daha mutlu olduklarını gösteriyor. Bilimsel araştırmalar psikolojik destek alan kişilerin %50’si ciddi bir şekilde kendilerini iyi hissettiklerini, %75’inin de 6 ay sonra tamamen sorunlarından kurtulduğunu gösteriyor.  Bu kişilerin büyük bir kısmının büyük bir rahatlama ve geçmişe göre daha umutlu hissettiklerini ve hayattan zevk alma oranlarının yükseldiği tespit edilmiştir.

Şanlıurfa psikolog randevusu almak isterseniz eğer ekranın sol altında bulunan telefon numarasından bizi arayabilir veya sosyal medya kanallarımızdan bize ulaşıp seanslarız hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Çoğunlukla bu sürecin farmakoterapi ve psikoterapi ile birlikte yürütülmesi gerekir. Şanlıurfa psikologlar ve diğer şehirlerde bulunan psikologların ilaç yazma yetkisi bulunmaz ama size en uygun psikiyatriste sizleri yönlendirecektir. Eğitimli, tecrübeli sizi yargılamayacak kişiler olan psikologlar, danışanın sorunlarının üstesinden gelebilmesi için mevcut tüm kaynakları kullanılmasına yardımcı olmayı hedefleyecektir.

Yasal Uyarı !

Sitemizde yer alan bilgiler, psikoloğun yapacağı yüz yüze görüşmenin bir alternatifi değildir. Web sitemizde bulunan tüm içerikler web sitemize gelen ziyaretçileri bilgilendirmek amacı ile hazırlanmaktadır. Sitemizde yer alan tüm bilgiler (Blog Yazıları, makaleler, sayfalar), hiçbir zaman bir hekim tedavisinin ya da konsültasyonunun yerini almaz. Site içerisinde bulunan bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır.

Sitemizden yola çıkarak herhangi bir ilaç tedavisine başlanması ya da mevcut tedavinizin değiştirilmesi kesinlikle tavsiye edilmez ve önerilmez. Web site içeriğimiz kişisel teşhis ya da kişisel tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilmemelidir. Bu bilgilendirme kesinlikle bir psikoloğun danışanıyla görüşmesi yerine geçmez. Bu sitedeki içerikler bilgilendirme amaçlı olup, tedavi yerine geçmez. Tanı ve müdahale ve destek için lütfen uzman desteğine başvurunuz. İntihar veya ölüm düşüncesi veya riskiniz varsa derhal 155 ve 112’yi arayınız. Sitede Türkiye Cumhuriyeti kanun içeriğine aykırı ilan ve reklam yapma kastı bulunmamaktadır.

Şanlıurfa Psikolog Fiyatları Ne Kadar? | 2021

Şanlıurfa psikolog fiyatları   ve Şanlıurfa’da psikolog desteği hakkında bilgi almak istiyorsanız öncelikle hangi konuda destek almak istedi...